Gastronomixs Masterclass Room

Naast de kookdemonstraties op het hoofdpodium wordt er in het Loading Dock van Theater De Spiegel een heuse Masterclass Room gehost door Gastronomixs. Hier volg je op 18 en 19 september inspirerende masterclasses van een aantal topchefs. Bovendien is iedereen welkom bij het Tasting Dock van Gastronomixs. Toegang tot de Gastronomixs Masterclass Room is gratis!*

*Op zondag is het zitgedeelte van de Masterclass Room exclusief gereserveerd voor studenten die deelnemen aan het CHEFS®EVOLUTION Student Program.

Zondag:
11:15u Gastronomixs met Bas van Kranen*
11:45u Dutch Cuisine: Albert Kooy en Luc Kusters
13:30u Gastronomixs met Gijs Kemmeren
14:00u Dutch Cuisine: Albert Kooy en Luc Kusters
14:45u Rational: een complete keuken op 2m2
15:15u Patisserie: Jurgen Koens & Lyotta Hillen
16:30u Rational: een complete keuken op 2m2
17:00u Patisserie: Jurgen Koens & Lyotta Hillen

Maandag:
11:45u Jan Smink: the road to Bocuse d’Or Lyon
12:30u Syrco Bakker*: the future of food
15:30u Dick Middelweerd**: ‘de inspiratiewand’
16:30u Angélique Schmeinck: het eetbare schilderij

Student Program [uitverkocht]
Op zondag 18 september biedt De Librije in samenwerking met Gastronomixs en Rational studenten de unieke kans om deel te nemen aan het CHEFS®EVOLUTION Student Program. Het exacte programma blijft nog even geheim, maar belooft spectaculair te worden! Met een ticket neem je een halve dag plaats in Theater De Spiegel om kookdemonstraties van internationale topchefs op het podium te bekijken. Het andere deel van de dag vindt plaats in de Gastronomixs Masterclass Room, hier volgen studenten 4 inspirerende masterclasses met uiteenlopende onderwerpen: van patisserie tot creativiteit. Tevens wordt er de aftrap gegeven voor een unieke wedstrijd!

Een ticket voor het CHEFS®EVOLUTION Student Program kost € 39,95 inclusief ontvangst met koffie, thee en lunch op de BOERenmarkt.