Fred NijhuisHet onbekende Italië en de klasse van Chianti Classico door Fred Nijhuis

Fred Nijhuis is al decennia nauw betrokken bij de vele activiteiten van the Wine and Food association, maar als onafhankelijk wijnprofessional ook bekend van zijn bijdragen aan diverse opleidingen, seminars, presentaties, publicaties en zijn eigen mening én exclusieve proeverijen. Hoewel hij zeer breed georiënteerd is, heeft hij een bijzondere reputatie opgebouwd ten aanzien van Italiaanse wijnen. Tijdens Chefs ®Evolution gaat hij op zondag en maandag van 14.00 uur – 15.15 uur een exclusieve proeverij met unieke Italiaanse wijnen verzorgen in de Bulthaup Keukens.

Bij de proeverij ‘Het onbekende Italië’ kunt u wijnen proeven waarvan u het bestaan (waarschijnlijk) niet kent. De wijnen voor deze proeverij zijn niet in Nederland verkrijgbaar, wat deze proeverij werkelijk uniek maakt.
Met de proeverij ‘de klasse van Chianti Classico’ zal Fred Nijhuis ingaan op de verschillen in blends, vinificatie en terroir aan de hand van tien van de allerbeste Chianti Classico’s. Het is dé proeverij om de werkelijke klasse van Chianti Classico te proeven en leren begrijpen.

Er zijn slechts 14 plaatsen beschikbaar per dag. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmeldingen graag per mail naar info@librije.com.